Zomerkamp 2022

Uitsluitend voor het kamp 2022 kan u alle nodige informatie hier terugvinden. De informatie op deze locatie is ALTIJD de meest recente versie.

Grensland vzw streeft er naar alle geldende voorzorgsmaatregelen zo goed en zo snel mogelijk toe te passen, uw medewerking is hiervoor vereist. Gelieve de instructies dan ook zorgvuldig na te lezen.

Status 6 augustus 2022
We houden het nieuws en de algemene situatie omtrent Corona volop in de gaten. Alle lichten staan momenteel nog helemaal op groen om volgende week zaterdag terug van start te gaan met een nieuwe editie van het Grensland Zomerkamp.

Omdat het vertrek nu héél dichtbij komt, graag extra aandacht schenken aan uw deelnemende kinderen het gezin er rond. Indien u de minste medische klacht ontdekt, gelieve dan contact op te nemen met uw huisarts.

Uw aandacht graag
Kinderen die nu ziek zijn of die in direct contact geweest zijn met COVID19 patiënten in de voorbije 2 weken, mogen NIET deelnemen aan het Grensland zomerkamp.

Hopend op uw begrip en uw medewerking hierin. Van onze kant garanderen we een volledige terugbetaling van het kampgeld. Hoe jammer ook voor uw zoon of dochter, wij hopen zo veel mogelijk kinderen jongeren een geweldig volledig kamp te kunnen aanbieden. Eén besmetting op kamp zorgt voor een onmiddellijke stopzetting voor alle deelnemers.

Downloads