Wat?

Sinterklaastoneel  – “Huis op stelten”
Het is bijna Sinterklaastijd, maar mama zit met de handen in het haar, want de kinderen willen niet dat Sinterklaas komt! Erger nog, zij beweren zelfs dat de Sint niet bestaat! Een goed excuus om niet braaf te moeten zijn. Als mama weg is voor boodschappen, zetten de bengels het huis op stelten. Tot de bel gaat.

Wie staat daar nu voor de deur? Een huishoudster? Een kinderoppas? De kinderen beramen allerlei snode plannetjes om snel komaf te maken met deze indringer. Oei, oei, het gaat er hard aan toe. Al snel blijkt dat er iets vreemds aan de hand is. Niets is nog wat het lijkt. Hoe zal mama het huis en de kinderen terugvinden als ze terugkomt van haar boodschappen? We weten het niet, maar het wordt wel erg spannend!

Bezoek van de Sint en de Zwarte Pieten!
Na het spannend toneelavontuur komt Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten persoonlijk langs om aan elk tijdig ingeschreven kind een berg snoep, een mooi boek en mandarijntjes af te geven. Ook de ouders, vrienden en andere grote mensen worden niet vergeten. Zij krijgen, zoals de kinderen trouwens, handenvol lekkers.

Poppenkast: ‘Er was eens ….’
Zwarte Piet en Sinterklaas brengen ook de poppenkast mee! Zij hebben uit het Sprookjesboek de allermooiste en spannendste verhalen uitgekozen om te spelen in de poppenkast. Wat het juist wordt, gaan we niet aan uw nieuwsgierige neus hangen. Je moet maar komen kijken! Het enige dat we wel kwijt willen, is dat het begint met ‘Er was eens…’

Waar?

Gemeenschapscentrum de Zandloper
Kaasmarkt 75 in Wemmel
Grote zaal gelijkvloers

Voor wie?

Voor alle kinderen tot 15 jaar.
Mama’s, papa’s en alle andere mensen zijn uiteraard ook welkom.

Wanneer?

Zondag 24 november 2019
1ste vertoning om 11.00 uur. Toegang tot de zaal vanaf 10.30 uur
2de vertoning om 15.00 uur. Toegang tot de zaal vanaf 14.30 uur

Kostprijs?

€ 6 per deelnemer

Info?

Wens je meer info? Bel gerust naar 0476-35 88 19
Schriftelijk kan ook via info@grensland.org

Inkomkaarten bestellen?

Wegens jaarlijks overdonderend succes is vooraf bestellen noodzakelijk!

Vul het formulier hieronder volledig in, u ontvangt een bevestiging per e-mail.

 

Volwassen begeleider

De gegevens van de volwassen persoon die de kinderen zal begeleiden tijdens de voorstelling. Deze persoon haalt bij voorkeur de tickets af en zorgt voor de betaling ter plaatse.
 

Deelnemers

 

Kinderen

Geef voor elk kind alle gevraagde gegevens correct in. Alleen zo kan de Sint zeker alle juiste geschenken in de zak steken.