Sinterklaasfeest 27 november – Wemmel

Wat?

Sinterklaastoneel “Zwarte Piet en de Vrolijke Heks”
Ja, ze bestaat de vrolijke heks. Althans vroeger toch, want nu is ze heel droevig en verdrietig. Niemand wil naar haar verjaardagsfeest komen omdat ze ondertussen een hele oude heks is geworden. De mensen vertrouwen haar niet en blijven daarom liever weg. Ze is zo triest dat ze zelfs een beetje kwaad is geworden op de mensen. Als ze niet willen komen, moeten ze maar wegblijven denkt ze in zichzelf. En in haar boosheid besluit ze om haar verjaardag weg te toveren, zo is meteen haar probleem opgelost. Geen verjaardag meer, dus ook niet meer treurig omdat niemand naar haar feest wil komen.

Maar dan zouden meteen ook alle andere mensen die verjaren op diezelfde dag ook geen verjaardag en verjaardagsfeest hebben. Dat zou een echte ramp betekenen, want de heks is jarig op 6 december, net op dezelfde dag als Sinterklaas!

Als de heks haar plannen doorzet is het afgelopen met Sinterklaasfeesten, bezoeken van de Sint en Zwarte Piet, geen speelgoed of mooie leesboeken, geen snoep, geen kinderplezier, want dan zou ook Sinterklaas geen verjaardag meer hebben en dan is er natuurlijk ook geen Sinterklaasfeest. Hoog tijd om iedereen in te schakelen om samen met Zwarte Piet de heks op andere gedachten te brengen! Maar hoe doe je dat? En stel dat je al een plan hebt, gaat dat dan allemaal wel lukken?

Bezoek van de Sint en de Zwarte Pieten!
Na het spannend toneelavontuur komt Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten persoonlijk langs om aan elk kind een berg snoep, een mooi boek en mandarijntjes af te geven. Ook de ouders, vrienden en andere grote mensen worden niet vergeten. Zij krijgen, zoals de kinderen trouwens, handenvol lekkers.

Na het verdelen van al dat snoep en geschenkjes hebben de Zwarte Pieten nog een heel lekkere verrassing meegebracht. Dit jaar is de keukenpiet meegekomen naar ons Sinterklaasfeest en naar ’t schijnt zou die voor elk kind helemaal gratis een lekkere pannenkoek met bruine suiker bakken. Dat wordt smikkelen en smullen in ons Sinterklaascafé!

Waar?

Gemeenschapscentrum de Zandloper
Kaasmarkt 75 in Wemmel
Grote zaal gelijkvloers

Voor wie?

Voor alle kinderen tot 15 jaar.
Mama’s, papa’s en alle andere mensen zijn uiteraard ook welkom.

Wanneer?

Zondag 27 november 2022
Vertoning om 11.00 uur. Toegang tot de zaal vanaf 10.30 uur
Vertoning om 15.00 uur. Toegang tot de zaal vanaf 14.30 uur

Kostprijs?

Kinderen: € 10,00
Volwassenen: € 10,00

De vooraf bestelde tickets kan je een half uur voor aanvang aan het onthaal in de zaal afhalen. Betalen doe je ter plaatse (kan enkel cash).

Info?

Wens je meer info? Bel gerust naar 0476-35 88 19
Of via info@grensland.org

Bestelformulier inkomkaarten

 

Volwassen begeleider

De gegevens van de volwassen persoon die de kinderen zal begeleiden tijdens de voorstelling. Deze persoon haalt bij voorkeur de tickets af en zorgt voor de betaling ter plaatse.
 

Deelnemers

 

Kinderen

Geef voor elk kind alle gevraagde gegevens correct in. Alleen zo kan de Sint voor elk kind het juiste geschenk in de zak steken.