COVID19 – Voorbehoud

Op dit ogenblik is het nog niet duidelijk of ons Sinterklaasfeest kan doorgaan en zoja, in welke vorm. De traditionele formule van een leuk toneel + bezoek aan de Sint is met de huidige geldende maatregelen helaas géén optie.

We bekijken binnen onze organisatie wat eventueel wel zou kunnen, maar veiligheid voor deelnemers en medewerkers is uiteraard onze eerste prioriteit. Todat we de definitieve beslissing nemen, is inschrijven nog niet mogelijk. Hopelijk snel meer. 

Wat?

Sinterklaastoneel
Elk jaar verzinnen we een boeiend en origineel toneelstuk dat de jongsten helemaal onderdompelt in een leuke wereld van fantasie en spektakel. Af en toe dreigt het bezoek van de Sint wel eens in het water te vallen, maar gelukkig slagen onze acteurs er elk jaar weer in om het toch tot een goed einde te brengen. Dit meestal dankzij de interactieve hulp uit de zaal.

Nieuwsgierig wat er dit jaar gaat gebeuren? Zorg dan dat je er zeker bij bent en kom zelf ontdekken hoe het afloopt!

Bezoek van de Sint en de Zwarte Pieten!
Na het spannend toneelavontuur komt Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten persoonlijk langs om aan elk tijdig ingeschreven kind een berg snoep, een mooi boek en mandarijntjes af te geven. Ook de ouders, vrienden en andere grote mensen worden niet vergeten. Zij krijgen, zoals de kinderen trouwens, handenvol lekkers.

Poppenkast: ‘Er was eens ….’
Zwarte Piet en Sinterklaas brengen ook de poppenkast mee! Zij hebben uit het Sprookjesboek de allermooiste en spannendste verhalen uitgekozen om te spelen in de poppenkast. Wat het juist wordt, gaan we niet aan uw nieuwsgierige neus hangen. Je moet maar komen kijken! Het enige dat we wel kwijt willen, is dat het begint met ‘Er was eens…’

Waar?

Gemeenschapscentrum de Zandloper
Kaasmarkt 75 in Wemmel
Grote zaal gelijkvloers

Voor wie?

Voor alle kinderen tot 15 jaar.
Mama’s, papa’s en alle andere mensen zijn uiteraard ook welkom.

Wanneer?

Zondag 28 november 2021
1ste vertoning om 11.00 uur. Toegang tot de zaal vanaf 10.30 uur
2de vertoning om 15.00 uur. Toegang tot de zaal vanaf 14.30 uur

Kostprijs?

We vragen een inkom per deelnemer. de extra prijs voor 2021 editie moet nog worden vastgesteld.

Info?

Wens je meer info? Bel gerust naar 0476-35 88 19
Schriftelijk kan ook via info@grensland.org

Inkomkaarten bestellen?

Het is momenteel nog niet mogelijk om inkomkaarten te reserveren. Uiteraard kan u steeds bij ons terecht via het contactformulier voor alle vragen.